15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Fireball Labz Glu-Ta-Min 300g

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
20 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Fireball Labz Glu-Ta-Min 300g е 100% чист микронизиран L-глутамин. Fireball Labz е отново нов бранд в гамата на FitnessHome.BG , на който сме отново официален представител.

L-глутаминът се счита за есенциална аминокиселина, която организмът е в състояние да произвежда в малки количества, но повечето трябва да се консумират чрез храни и / или добавки.
 

 Глутаминът, е неесенциална аминокиселина, тъй като се синтезира от различни органи на организма – волевите мускули, черния дроб и др. аминокиселини. Глутаминовите суплементи са идеални за всеки, който иска да увеличи дневния си прием на глутамин. Особено необходим по време на периоди на интензивни тренировки, когато тялото ви е поставено под по-голям натиск, по време на диета и приема на калории е ограничен, или периоди на стрес, когато имунната система е под стрес. Подпомага растежа и възстановяването на мускулите, подобрява хормоналния баланс и насърчава защитните сили на тялото. Стимулира изграждането на качествена мускулна маса. Подпомага възстановяването на мускулите и на целия организъм след натоварване.

  • Стимулира имунната система Предпазва от мускулен разпад.
  • Спомага и за възстановяването на мускулния гликоген. Възстановете вашите мускули. Л глутамин на друго ниво. Той е аминокиселината, която се среща в най-голямо количество в плазмата на кръвта – 30-35%.  
  • Сравнително безвкусен бял прах, който може да бъде добавен към пред тренировъчната или интра(по време на ) тренировъчна напитка, да бъде приет с Creatine и смесен с вода.

Начин на употреба:
5 гр (1 лъжица)

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 5 гр от 1-3 пъти на ден в  150 мл вода, плодов сок или вашия протеинов шейк рано сутрин или преди тренировка на празен стомах. Вечер преди лягане.

Съставки:

За фитнес спортуващите най-добрият вариант е да се приема около 30 минути след тренировка.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти