15712
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Deranged Gainz

5.00 (1)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
40 потребители са закупили този продукт
4 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Sport Asylum Nutrition Deranged Gainz 10MG OSTERINE & 4MG LGD Лигандрол НА КАПСУЛА ( време е за мускулен растеж )

  • Остарин може да е най-анаболното естествено вещество, създадено досега. Остаринът е селективен модулатор на андрогенните рецептори, на английски език андрогенният рецептор е рецептор, активиран от хормони за изграждане на мускули, като тестостерон.

Остаринът също може да се свърже с него и да предизвика същия вид ефект. Повишава синтеза на протеини, спомага за развитието на скелетната мускулатура и плътността на костите и повишава функцията на половите органи. Също е в състояние да упражнява тези ефекти върху изграждането на мускулите, без типичните свързани странични ефекти, които идват с продуктите „под рецепта“. Няма странични ефекти, свързани с естроген, така че гинекомастия, акне или задържане на вода не са проблеми при използването на това съединение.

Deranged Gainz е ефективен както за увеличаване на силата, така и за чиста мускулна маса, като същевременно натрупва, както и за запазване на мускулната маса. Показано е, че и остаринът има големи ефекти върху намаляването на висцералните мазнини ( които са доказани, че са опасни за здравето ) по време на чистененето.

Доказано е, че Остатинът увеличава костната плътност, помага за по-бързото заздравяване на уврежданията на лигаментите и увеличава синтеза на колаген. Така че не само ще изградите мускули, но и ставите ви ще ви благодарят. Бавно с течение на времето, Остарин може да доведе до спиране на тестостерона. За по-кратки цикли до 4 седмици, че PCT ( възстановяване след цикъл от продукта със стандратен тестостеронов бустер  ) няма да е необходима, но цикли 6+ седмици или повече трябва да бъдат последвани от естествен усилвател на тестостерон или PCT продукт, такъв Perscripto Test от Sport Asylum или друг от нашата категория стандратен тестостеронов бустер .

Как работи ?

  • LGD Лигандрол нов нестероиден, орален селективен модулатор на андрогенен рецептор. Той се свързва с андрогенния рецептор с висок афинитет и селективност. Демонстрира анаболна активност в мускулите, анти-резорбтивна и анаболна активност в костите и здрава селективност за мускулите и костите срещу простатата и мастните жлези. LGD наскоро завърши проучване за многократна възходяща доза фаза I при здрави доброволци. Това проучване фаза I установява безопасността и поносимостта до дози от 22 mg на ден.

Употреба

  • LGD все още е сравнително нов продукт, но резултатите са много сходни в проучвания и регистри. LGD е претърпял няколко скорошни проучвания и опити, за да намери най-добрия и безопасен начин за използването му. От тези изпитвания резултатите показват увеличение на телесна маса и намаляване на нежеланите мазнини. Има също така значително увеличаване на силата, благосъстоянието, както и възможностите за растеж.

Хранителни стойности и прием :

Препоръчителна дневна доза 1 до 2 таблетки на ден !  Не превишавайте дневната доза !

Продукта е концентриран главно за употреба от мъже , но не изключва употреба и от жени !

Този продукт трябва да се използва заедно с разумна диета и програма за упражнения за най-добри резултати. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място и да се пази от деца. Този продукт не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване. Никога не превишавайте препоръчваната доза.

5.00 общ рейтинг
1 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти