14398
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Dedicated Fusion Pro 1.8kg

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
11 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

FUSION PRO ™ е най-добрата 24-часова протеинова матрица за всеки, който иска да добави допълнителен протеин към диетата си. Съдържайки идеалната смес от 50% суроватъчен протеин за бързо усвояване и протеинов синтез и 50% казеин за бавна абсорбция и стабилно освобождаване на аминокиселини , Уникалната протеинова смес на FUSION PRO ™ е идеалното съотношение за всеки, който иска да изгради и поддържа чиста мускулна маса. С внимателно подбиране и обработка на краве мляко, FUSION PRO съдържа безпрецедентни нива на растеж на имунната система и растежа на мускулите.

  • Подпомага растежа и поддържането на чистата мускулатура

  • 50/50 суроватка / казеинова смес дават бърза и продължителна абсорбция

  • Висококачествени, внимателно произведени съставки

  • Помага за повишаване на имунитета

  • Вкусове, вдъхновени от сладолед

Суроватъчният протеин е един от най-бързо абсорбиращите протеини, което го прави идеален източник за консумация веднага след тренировката.

Казеиновия протеин е най-бавно абсорбиращия протеин, генерирайки постоянен поток от аминокиселини за над 8 часа.

Бавната скорост на абсорбция прави Казеинът идеален протеин, който да се използва, преди лягане. Чрез сливането на суроватка и казеин, заедно получавате идеалната протеинова смес, която да използвате през деня и нощта. FUSION PRO съдържа само протеинови източници от крави, подхранвани с трева. По този начин се осигуряват несравними нива на различни пептиди и имуноглобулини. Това е процесът на внимателен подбор и производство.

Качествената протеинова добавка е за никъде без добър вкус.

FUSION PRO ™ разработена от световноизвестната компания за сладолед.

Най-доброто време за използване на FUSION PRO ™ е веднага след събуждане, между храненията, веднага след тренировка и преди лягане.  Формулата на Fusion Pro има добавени аминокиселини от BCAA група. Съдържа още глутамин, креатин монохидрат. всяка приета доза получавате 24 грама протеин. Съставен от  бавни и бързи протеини. Представяна от Simeon Panda , уникалната смес на Didicated Nutrition няма да ви подведе. Добавете Fusion Pro към ежедневния си прием на протеинови смеси и се насладете на този уникален вкус, който никога няма да искате да замените.

Една лъжичка (32 гр.) С вода или мляко веднага след тренировка или през деня, в зависимост от вашите протеинови нужди. Количество в опаковката: 1800гр

за 1 доза (1лъжичка 32грама),

протеин 22гр

Калории 119,

мазнини 2гр,

въглехидрати 3гр,

влакно 1гр,

захар 1.5гр,

 

SION PRO ™ 50/50 Смес, съдържаща 80% концентрат от млечен протеин и 80% концентрат от суроватъчен протеин (произведен от мляко от краве мляко, което дава безпрецедентни нива лактоферин, имуноглобулини, серумен албумин, активни пептиди и растежни фактори), рафинирано фракционирано палмово масло, Естествено оцветяващо средство (Куркумин Е100), Сгъстител (ксантан гума Е415), лецитин, ароматизатори и подсладители (сукралоза Е955, фруктоза, ацесулфам К Е950).

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти