14398
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Cod Liver Oil 1000mg Natures Aid

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
7 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Cod Liver Oil 1000mg Natures Aid е Натуралното масло от треска има дълга и богата история. Още от древността то било използвано, заради своите разнообразни ползи за здравето. Маслото от треска е богато на омега-3 мастни киселини, но в него са налични и омега-6омега-7 и омега-9 мастни киселини.

Количеството на хранителните вещества в маслото варират в зависимост от хранителния цикъл на рибите. Всяка партида масло от  дроб на треска се тества за наличие на замърсители, включително тежки метали, както и за количество на разнообразни хранителни вещества. В маслото има  витамините А и D. Маслото от треска подобрява сърдечната дейност дори и след сърдечен удар или сърдечна операция. Това се дължи на омега-3 мастните киселини и витамините А, D  – всички те играят важна роля за подобряването на минералната абсорбция, а това от своя страна подобрява мускулната функция и подпомага еластичността на кръвоносните съдове. Изследване установява, че броят на сърдечните удари се увеличава в периоди, когато съдържанието на витамин А в приеманите храни е ниско. Маслото от дроб на треска може да осигури на организма ни витамин А през цялата година.

В многобройни проучвания резултатите сочат, че омега-3 мастните киселини, намерени в това масло, подпомагат за подобряване на мозъчната функция, памет, устойчивост на стрес, имунен отговор, алергии, астма и други.

Маслото от черен дроб на треска е най-известно с това, че подпомага здравето на костите, а също така и че може да служи за превенция на рахит при децата и остеомалация при възрастните.

Остеопорозата се влияе от витамин D и в частност от маслото от дроб на треска. Специфичните омега-3 мазнини, открити в това масло, са ключ към поддържането на здрави кости. При жените, високите количества витамин D, приети чрез маслото, подобряват минералната плътност на костите.

Два от симптомите на недостатъчност на витамин D са костна и мускулна болка.

Това може да се изразява чрез болка в краката, слабост в мускулите и трудност при изкачване на стълби. При прием на масло от дроб на треска редица проучвания показват подобрение по отношение на мускулните и ставните болки, както и по отношение на мускулната здравина.

Това масло е ефективно и при лечение на артрит. Английски проучвания пък сочат, че удължените омега-3 мазнини от състава на маслото от ферментирал дроб на треска подпомагат за намаляването на болката и за възстановяването на възпалените стави. Бременните жени, използващи масло от дроб на треска, имат деца с по нисък риск от диабет тип 1. сички хранителни съставки на маслото от дроб на треска подпомагат превенцията срещу рак. Витамин А е част от всяка успешна алтернативна терапия за лечение на рак. При изследване в Китай било установено, че приемането на това масло предпазва децата от левкемия. Резултати от изследване в Норвегия пък сочат, че консумацията на масло от треска предпазва от рак на белия дроб.

Хранителни стойности и прием :

Таблетки : 180 таблетки

Приемайте 1 капсула на ден.

Не превишавайте препоръчания прием.

На капсула

Хранителна информация

Количество

% NRV

Чист дроб на черен дроб

Осигуряващи Омега-3 мастни киселини

От които: ейкозапентаноева киселина (ЕРА)

Докозахексанова киселина (DHA)

Витамин А

Витамин D

1000 mg

254 mg

80 mg

90mg

800ug

5 ^

*

*

*

*

100

100

NRV = референтни стойности на хранителните вещества

 

Чиста треска (риба) Черен дроб, Желатин (Говеда), Глицерин, Витамин А палмитат, Препарат на витамин D3 (Холекалциферол в растително масло).

За алергени вижте съставките с удебелен шрифт .

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти