14398
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

CLA Bodybuilding Warehouse

0.00 (0)

15.99 лв
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
40 потребители са закупили този продукт
1 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Един от най-силните естествени добавки с конюгирана линолова киселина от Обединеното кралство, с 1000 мг съдържание в мека гел капсула. Принадлежи към Омега-6 мастните киселини.

  • 80% конюгирана линолова киселина ( 80 % Yielding ) !

CLA е естествено срещаща се свободна мастна киселина, намираща се главно в храни като сирене, мляко, агнешко и говеждо месо, но само в малки количества.

  • Защо да приемаш CLA ?

Естествено срещащи се свободни мастни киселини, открити в малки дози в храни като говеждо и сирене

  • Получава се от Шафраново масло

Линоловата киселина допринася за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта. Пониженива лошият холестерол и регулира на кръвната захар. Наблюдава се благоприятен ефект върху кожата, косата и ноктите.

  • Може ли да подпомогне изгарянето на мазнини и отслабването?

Биологичната активност на CLA е открита за първи път от изследователи, които отбелязват, че тя може да помогне в борбата с рака при мишки  По-късно други изследователи установяват, че това също може да намали нивата на телесни мазнини.

С увеличаването на затлъстяването в световен мащаб интересът към CLA нараства като потенциално лечение за отслабване .Всъщност CLA може да е една от най-широко изследваните добавки за отслабване в света. Проучванията върху животни показват, че CLA може да намали телесните мазнини по няколко начина.

При проучвания с мишки е установено, че увеличава изгарянето на мазнини, стимулира разграждането на мазнините и инхибира производството на мазнини. Изследвания показват, че CLA може да причини значителна загуба на мазнини при хората. Той може също да подобри телесния състав чрез намаляване на телесните мазнини и увеличаване на мускулната маса

CLA също е проучен широко в рандомизирани контролирани проучвания, златният стандарт на научните експерименти при хора - макар и със смесени резултати.

  • Кой трябва да приема CLA ? 

Pure CLA е идеален за всеки, който се стреми да подобри тялото си.

 

ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ И ПРИЕМ :

Как да приемам Pure CLA ? 

Вземете 1 мека гел капсула, 3 пъти на ден, с храна.

За капсула : Конюгирана линолова киселина (CLA) - 1000 mg

Очаквайте най-доброто. CLA се произвежда в нашият собствен склад, използвайки съставки от одобрени, одитирани доставчици, които отговарят на нашите строги стандарти за качество и работят в рамките на нашите принципи.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти