15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

BCAA 8:1:1 Инстантни аминокиселини

5.00 (2)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
80 потребители са закупили този продукт
3 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

BCAA 8:1:1 Bodybuilding Warehouse (Инстантни разклонена верига аминокиселини) от Bodybuilding Warehouse e  добавка, която доказана във времето 8: 1: 1 съотношение на левцин, изолевцин и валин . Те се считат за незаменими аминокиселини, тъй като те не могат да бъдат синтезирани в тялото.

  • Аминокиселините са градивните елементи на мускулите

  • Разклонена верига аминокиселини се метаболизират директно в мускулната тъкан, а не в стомаха

  • Напълно разтворими във вода

  • Страхотни за всеки активен човек,  който участва във интензивни упражнения

  • Подобряват значително вашето възстановяване, предпазват от мускулен катаболизъм и стимулират синтеза на протеини в клетъчната мускулатура.

BCAA 8:1:1 Bodybuilding Warehouse ( разклонена верига аминокиселини) от Bodybuilding Warehouse e  добавка, която доказана във времето 8:1:1 съотношение на левцин, изолевцин и валин . Те се считат за незаменими аминокиселини, тъй като те не могат да бъдат синтезирани в тялото.

  • Разклонена верига аминокиселини се метаболизират директно в мускулната тъкан, а не в стомаха

BCAA – Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) са есенциални аминокиселини и те представляват повече от 30% от всички протеини на тялото. Могат да се приемат както преди, така и по време и след тренировка. Протеинът също е съставен от аминокиселини – разликата между пълния спектър аминокиселини и редовните белтъчни прахове е, че протеиновият прах има допълнителни пълнители, подсладители, оцветители и някои въглехидрати.

Могат да се приемат както преди, така и по време и след тренировка. Протеинът също е съставен от аминокиселини – разликата между пълния спектър аминокиселини и редовните белтъчни прахове е, че протеиновият прах има допълнителни пълнители, подсладители, оцветители и някои въглехидрати. Има повече от 20 аминокиселини, които са необходими за изграждането на мускулите. Тялото ви може да произвежда само 8-10 аминокиселини. Другата част трябва да се набави от други външни източници като аминокиселините. Пълният аминокиселинен профил е необходим на вашето тяло, за да достигне своя максимален потенциал. Това е мястото, където хранителните добавки са от съществено значение!

Хранителни стойности и прием

5гр (1 мерителна лъжица ) в 150 - 250мл  вода или плодов сок, преди или след тренировка ,може и по време на тренировка . Можете да приемате от 2 до 4 пъти на ден ( по една доза ).

Дозa: 5 грамa

Съставки:

100% разклонена верига аминокиселини (8: 1: 1)

Всеки 5гр :

4 грама левцин
500 мг грама Изолевцин
500 мг рама валин

Посочените данни са за неовкусен вариант

От Bodybuilding Warehouse се гордеем с качеството. BCAA 8:1:1 Bodybuilding Warehouse се произвеждат в нашия собствен завод, като се използват съставки от одобрени, достоверни доставчици, които отговарят на нашите стандарти за осигуряване на строго качество, и работят в рамките на нашите принципи.

 

5.00 общ рейтинг
2 потребители оцениха този продукт
Оцени продукта

Свързани продукти