15451
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

BCAA 2:1:1 Аминокиселини Таблетки

0.00 (0)

Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
35 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

BCAA 2:1:1 Аминокиселини Таблетки Bodybuilding Warehouse съдържа най-фин, ултра чист фармацевтичен клас левцин, изолевцин и валин в съотношение 2: 1: 1. От скоро се предлагат и в опаковка тип цип.

BCAA 2: 1: 1 от Bodybuilding Warehouse e  добавка, която доказана във времето 2: 1: 1 съотношение на левцин, изолевцин и валин . Те се считат за незаменими аминокиселини, тъй като те не могат да бъдат синтезирани в тялото.

  • Аминокиселините са градивните елементи на мускулите

  • Страхотни за всеки активен човек,  който участва във интензивни упражнения

  • Подобряват значително вашето възстановяване, предпазват от мускулен катаболизъм и стимулират синтеза на протеини в клетъчната мускулатура.

Pure iBCAA 2: 1: 1 ( разклонена верига аминокиселини) от Bodybuilding Warehouse e  добавка, която доказана във времето 2: 1: 1 съотношение на левцин, изолевцин и валин . Те се считат за незаменими аминокиселини, тъй като те не могат да бъдат синтезирани в тялото.

  • Разклонена верига аминокиселини се метаболизират директно в мускулната тъкан, а не в стомаха

BCAA – Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) са есенциални аминокиселини и те представляват повече от 30% от всички протеини на тялото. Могат да се приемат както преди, така и по време и след тренировка. Протеинът също е съставен от аминокиселини – разликата между пълния спектър аминокиселини и редовните белтъчни прахове е, че протеиновият прах има допълнителни пълнители, подсладители, оцветители и някои въглехидрати.

Могат да се приемат както преди, така и по време и след тренировка. Протеинът също е съставен от аминокиселини – разликата между пълния спектър аминокиселини и редовните белтъчни прахове е, че протеиновият прах има допълнителни пълнители, подсладители, оцветители и някои въглехидрати. Има повече от 20 аминокиселини, които са необходими за изграждането на мускулите. Тялото ви може да произвежда само 8-10 аминокиселини. Другата част трябва да се набави от други външни източници като аминокиселините. Пълният аминокиселинен профил е необходим на вашето тяло, за да достигне своя максимален потенциал. Това е мястото, където хранителните добавки са от съществено значение!

Дози  3 таблетки
сервират на контейнер 40 (120 Tab)

Активни съставки на таблетка:
Левцин – 348 mg
изо-левцин – 166,67 mg
валин – 166,67 mg

Вземете една доза (3 таблетки) веднъж на ден. За най-добри резултати препоръчваме една порция, 30 минути преди тренировка и една веднага след това. В дни, които не се  тренира, вземете 1 порция след събуждане.

От Bodybuilding Warehouse се гордеем с качеството. BCAA 2:1:1 таблетки Bodybuilding Warehouse се произвеждат в нашия собствен завод, като се използват съставки от одобрени, достоверни доставчици, които отговарят на нашите стандарти за осигуряване на строго качество, и работят в рамките на нашите принципи.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти