15899
Доволни клиенти
Общо: продукта
Бърза поръчка
Поръчай
Количка
лв
0884 133 648 За консултация и поръчка
Онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари

Alpha Test Booster

0.00 (0)

Марка:
Очаквайте скоро
количество
- +
Бърза поръчка
+
Купи
20 потребители са закупили този продукт
0 потребители са добавили продукта към Любими
Добави в любими
Официален вносител –
Гарантирано качество
Най-добрите съставки – оптимизирани дози – доказано изследвани

Активните съставки на Alpha Test Boosters ще помогнат за насърчаване на собственото ви тяло да повиши тестостерона за оптимално мъжко здраве. По-високият тестостерон се равнява на повишена енергия, по-бързо възстановяване, по-бърз растеж на мускулите, по-силни мускули, по-добро благосъстояние и по-добро либидо.   
 
Може да се използва и като PCT ( tерапия след цикъл със SARMs или анаболни стероиди ) и може да помогне за повишаване на нивата на тестостерон чрез намаляване на скоростта на конверсия на тестостерон в естроген, увеличаване на производството на тестостерон и намаляване на нивата на кортизол. Съставките също ще действат върху освобождаването на свързания тестостерон и поддържането на изпомпването на тестостерона.

Основни съставки :

  • Витамин D3

В едногодишно проучване 65 мъже бяха разделени в 2 групи. Половината от тях приемат 3000 IU витамин D всеки ден. Нивата на витамин D от групата приемали добавките се удвоиха и нивата на тестостерона им се увеличиха с около 20%, от 10,7 nmol / l до 13,4 nmol / l

  •  Цинк 

Известен като афродизиак, цинкът е основен минерал, участващ в повече от 100 химични процеси в тялото. Както с витамин D, нивата на цинк в тялото са тясно свързани с нивата на тестостерон.

  • Бор

Решаващ минерал, който може да помогне на тялото ви по много начини. От повишаване на нивата на тестостерон до блокиране на излишния естроген (и предотвратяване на гинекомастия при мъжете ). По време на едноседмично проучване на група от 18-29 годишни хора- да, чухте ни правилно, ЕДНА седмица - те имаха (средно) 28.3% увеличение на свободния тестостерон, когато им се даваше 10 мг Бор на ден. По същия начин, в отделно проучване, направено за 4 седмици; когато участниците са получавали 10 mg бор на ден, те са имали общо повишение на тестостерона от 11,4%.

  • TestoSurge™

Насърчава производството на Lutropin (LH - Лутеинизиращ хормон (ЛХ хормон) ) и е клинично доказано,  че почти утроява биологично активни „необвързани“ нива на тестостерон в рамките на 12 часа!Несвързан Тестостерон е единствената форма, която може да активира тестостероновите рецептори за повишен мускулен растеж и сила. Златните стандартни на контролирани клинични изпитвания потвърждават, че TESTOSURGE ™ задвижва нивото ви на бионаличен тестостерон до невероятните 284%. Още по-добре, общият тестостерон се увеличи с 376% в рамките на 12 часа! 

  • PrimaVie®

Клинично доказан и висококачествен пречистен Shilajit ( Шиладжит) от Хималаите, значително повишава нивата на свободен и общ тестостерон при здрави доброволци в проучване, публикувано в Andrologia. В това контролирано проучване 75 здрави доброволци получават или 250 mg PrimaVie® два пъти дневно, или идентично плацебо два пъти дневно в продължение на 90 последователни дни. Резултатите от проучването показват, че добавянето с PrimaVie® води до 20% увеличение на общите нива на тестостерон и 19% увеличение на нивата на свободния тестостерон след 90 дни. Това е противовъзпалително, антиоксидантно и също така действа като афродизиак, като същевременно повишава нивата на секс и тестостерон. 

  • Малайзийски женшен

Използва се като афродизиак и средство за сексуални проблеми, свързани с възрастта. Коренът съдържа съединение, за което е доказано, че стимулира либидото, поддържа нивата на тестостерон, поддържа растежа на мускулите и насърчава качеството на спермата.

  • Urtica dioica - коприва

Главната му роля е основно да поддържа тестостерона активен в организма за по-дълго време. Средно само 2% от общия серумен тестостерон е свободен и е активен само свободният тестостерон. Останалите 98% са свързани с тестостерона и вече не са активни. Глокопротеиновият свързващ полов хормон глобулин (SHBG) се свързва с освобождаването на тестостерон, като го прави безполезен (и създава сцена за опасна серия от химични процеси). Urtica dioica работи като се свързва с SHBG, така че тестостеронът не го прави. Това драстично повишава нивата на свободния тестостерон, вида на тестостерон, който действа положително върху тялото. 

  •  Ашваганда KSM патент Най добрия вариант за ашваганда

Много мъже се борят с намален сексуален нагон в наши дни. Проблемът става все по-изразен с нарастването на нивата на стрес, целите стават все по-трудни и времето отделено за себе си, а отношенията им стават все по-малко .. Някои нямат друг избор, освен да вземат помощ от лекарства, като  Виагра , докато други трябва да достигнат до поесещения на терапевти и лекари. Но преди да се обадите за помощ, в диетата има лекарство, за което е известно, че прави чудеса за подобряване на сексуалния живот на мъжете, Ашваганда.

 Ашваганда е известна с това, че подобрява сексуалния живот на мъжете още от времето на Кама Сутра. Растението е споменато в един от най-старите текстове за сексуалността и не само това, нарастващите доказателства в съвременната наука също предполагат същото сега с много изследвания, показващи ефектите му върху намаляване на кортизола и повишаване на тестостерона. 

  • Dim

Проучванията показват, че DIM поддържа по-здравословен баланс на тестостерон с естроген. Това се прави чрез превръщане на силни и вредни форми на естроген в по-слаби форми, така че да не разрушава тестостерона ви и балансът ви от съотношение тестостерон към естроген се държи под контрол.

Хранителни стойности и прием :

Приемайте по една доза ( 2 таблетки ) 2 пъти на ден. След 12 седмичен прием да се направи 4 седмици почивка.

Предупреждение:
Този продукт не трябва да се използва от лица под 18-годишна възраст, бременни или кърмещи жени или хора с предварително съществуващи заболявания. Ако имате някакви здравословни проблеми, преустановете употребата и се консултирайте с вашия медицински специалист.

0 общ рейтинг
Оцени продукта

Свързани продукти